Reviews from La Grotta Roden

Recent reviews

5.0
Mandy
12 June 2024

17:18 besteld en pas om 18:46 bezorgd, duurde dus wel erg lang maar was verder prima

Linus
10 June 2024

Chapo. Het was de eerste keer. Maar zeker niet de laatste keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van bergen
1 June 2024

2 uur op je eten moet wachten vind ik niet normaal

henk
26 May 2024

het eten via de site besteld en zelf opgehaald. we hebben heerlijk gegeten. dit is zeker voor herhaling vatbaar

M Kiel
18 May 2024

Voor een bestelling online vindt ik de leverduur van 1 uur en een kwartier erg lang

Renske wekema
11 May 2024

De eten was super lekker helemaal top

A van bergen
11 May 2024

Voor die prijs mag er wel wat meer shoarma vlees op het schaaltje in plaats van veel uien en paprika.

Klootsema
8 May 2024

Netjes op tijd alles goed verzorgt

HJB
4 May 2024

Spare ribs om te smullen Wordt altijd bezorgd door zo’n vrolijke man Daarom blijven we er ook steeds bestellen

De j
20 April 2024

Top

Peter
20 April 2024
Ik
15 April 2024

Super lekker eten alleen 1.5 later bezorgd, zonder iets te laten weten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam Klaassens
6 April 2024

Complimenten voor de koks! Erg lekkere kapsalon 👍🏻. De bezorging was ook goed op tijd en warm.

Debby
4 April 2024
Nathalie
27 March 2024

Pizza's zijn erg lekker!!! Top

N
15 March 2024

Heerlijk eten en goed geïnformeerd over de bezorgtijd 👍🏽

Barbara
8 March 2024

Super pizza's .goed belegd en binnen afgesproken tijd bezorgd.

Angelique
1 March 2024

Prima shoarma, wel erg kleine bakjes saus. Bezorging op aangegeven tijdvak en vriendelijk

Nathalie
29 February 2024

Verbrande pizza's en ze waren niet gesneden wel om gevraagd..en zeer weinig aardappel schijfjes. jammer

gerard
12 February 2024
Brink
11 February 2024

Prima. Lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannes Talens
1 February 2024

Weer heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Je
27 January 2024

Te laat

Niels
21 January 2024

Altijd heerlijk eten, alleen het broodje bij broodje grote shoarma zat er niet bij.

Jan Buiter
17 January 2024
Anoniem
8 January 2024

Pizza's waren lekker. Ook aardappels bij besteld was wel een hele kleine portie hooguit 12 stukjes. Beetje jammer Pizza's waren ook niet gesneden, wel om gevraagd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veen
4 January 2024

Heerlijk👍👍

Maaike
21 December 2023

De ophaal tijd was 19.00, toen we binnen kwamen begonnen ze pas met bereiden van de gerechten. 19.25 konden we het pas meenemen. De pasta portie was veel te weinig, een half bakje. Het was wel erg lekker.

C.Schadé
13 September 2023

Besteld om 17.50 uur bezorgd om 19.15 noem dit niet zo spoedig mogelijk

Jessica
9 September 2023

Dit keer een heerlijke lasagne en pizza besteld. De bestelling was iets later, ik had alleen mijn nummer verkeerd ingevuld. Er zat een bedachtzaam handgeschreven briefje bij dat ze wel geprobeerd hebben om te bellen. Goed gedaan!

Sira
5 September 2023

Super lekker. Snel en goed bezorgd.

Mark
2 September 2023

Eten was super, probeer bezorgtijd te versnellen

Joke van der Veen
26 August 2023

Heerlijke shoarma en broodjes.

Henk
19 August 2023

Smaakte allemaal prima, wij zijn dik tevreden

Joop
12 August 2023

Heerlijk gegeten

Mark de vries
13 July 2023

Heerlijk gegeten!

Wim
4 July 2023
Klaas
29 June 2023

Eten goed te doen aanrader

Wim
7 June 2023
Thelma Eissens
28 May 2023

Weer een uur later dan zou afgesproken! Ik bel na een half uur te laat, was het excuus dat het ineens druk werd. Mensen, prioriteiten!!! Dan spreek je dat niet af!! Dit is helaas, ondanks het eten dat prima is, echt een zware afknapper!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniëlla Holt
22 April 2023

Kwaliteit was top. Het duurde alleen 1,5 uur voordat het er was. Via de mail was een tijd van 1 uur aangegeven, als dit erg uitloopt zou het prettig zijn om dit te communiceren.

De vries
15 April 2023
Klaaske
25 March 2023
A. Hit
13 March 2023

De bestelling hoorde om 18.00 -18.15 uur te komen maar kwam al om 16.30 uur. En het eten was lauw.... Jammer want anders was het prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zweep
12 March 2023

We hadden online een bestelling geplaatst en om 19 uur afhalen, de bestelling was nog niet klaar en moesten nog een half uur wachten, misschien een tip ok online bestellingen uit te zetten wanneer het erg druk is? Dat mensen alleen kunnen bellen, want er was aangegeven dat er niet telkens op gekeken wordt

Anoniem
12 March 2023

Uur te laat geleverd. Bestelling niet goed bekeken, klopte niet. Daarnaast slecht, eigenlijk telefonisch niet bereikbaar

Tiddo Olthof
26 February 2023

alleen wegens grote drukte 1uur te laat toch ruimschoots vroege bestelling .voor de rest geen klachten goed verzorgd

Susan
25 February 2023

Wat slecht duurde veel te lang en ook nog eens verschrikkelijk behandeld aan de telefoon!!! Wij komen hier niet weer

Hans ter Welle
30 January 2023

Beste pizza’s van Roden tegen de laagste prijs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannes Talens
28 January 2023

Was weer prima

Annelies
21 January 2023

Ruim 2 uur gewacht

Hoekstra
30 December 2022

Ze heel lekker zacht alleen mag iets meer sause in de sparibs verder altijd goed de beste

Mar
28 December 2022

Eten is altijd prima. Bestel altijd online, maar is dan niet altijd klaar op afgesproken tijdstip. En beetje vreemde reactie hierop: dat je beter, als het zo druk is, kunt bellen dan online bestellen, omdat dat dan niet altijd gelezen wordt. ?? Maar hoe kan ik weten dat het druk is op het moment dat ik een online bestelling plaats. Misschien dit op de site aangeven?

De haan
27 November 2022

De hoeveelheid was veel minder dan vorige keer De pasta was erg weinig en minder spareribs het was wel erg lekker

Dijkshoorn
27 November 2022

Zeer smaakvol. Perfecte kwaliteit

Jos
27 November 2022

Eten was erg laat. Eten was wel goed

De haan
22 November 2022
Brink
30 October 2022

Snelle bezorging, daardoor onze maaltijd nog lekker heet. Alles was weer verrukkelijk en tiptop bereid. Verheugen ons al weer op de volgende.

Zoya
21 October 2022

De beste pasta’s ever!

Bathoorn
17 October 2022

Geen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rb
17 October 2022

Lekkere pizza jammer dat we meer dan 2 uur moesten wachten op 3 pizza's..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oma
16 October 2022

Omdat wij in de gaten kregen dat het druk zou kunnen zijn hebben wij, na een uur wachten, de bestelling zèlf opgehaald! Bij aankomst bleek dit ook zo te zijn: restaurant vol, tussentijds telefonische bestellingen aannemen en handen tekort om de bezorgmaaltijden te verwerken! Bestelling mee genomen naar huis en gesmuld! Héérlijk gegeten😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Venekamp
15 October 2022

Na het bestellen duurde het ongeveer anderhalf uur voordat het eten bezorgd werd. Misschien was het wel druk en goed bereid kost even tijd. Misschien en tip om in de bevestiging een ca. bezorgtijd te vermelden.

R
7 October 2022

Erg lekker gegeten! Alleen ik had spaghetti gekregen terwijl ik penne had besteld. Maar voor rest was de kwaliteit van het eten echt top! Zeker voor herhaling vatbaar!

Kim
29 September 2022

Goede bezorging, precies op tijd, en netjes rekening gehouden met de opmerkingen die geplaatst zijn tijdens de bestelling.

Robin
28 September 2022

Het was lekker

Lisa
20 September 2022
Matthijs
16 September 2022
Hans ter Welle
8 September 2022

De pizza’s waren echt geweldig, prima pizzabodem en goed belegd

Calista Willems
19 August 2022

Eten perfect, bezorging mooi op tijd. Echt een geweldige ervaring om mee te maken.

Mark
14 August 2022

Goede kwaliteit en super snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lali
14 August 2022

Top eten en geweldige mensen. Fijn om zo’n geweldige zaak in de buurt te hebben. Gewoon echt niks op aan te merken!

Nies
10 August 2022

Heerlijk bereidt, mals en smakelijk eten

Gerben van der Vegtet
7 August 2022

Twee kinderen shoarma schotels besteld, maar 1 ontvangen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
3 August 2022

Eten is er altijd goed. Bezorging is vaak erg laat meer dan een uur kater dan aangegeven.

joke damkat
23 July 2022

Het was heerlijk en de bezorging is prima.niets op aan te merken

Peter Kuiper
22 July 2022

Prima ondanks dat het een beetje chaotisch was door de drukte moest langer wachten dan afgesproken en had twee maal broodje shoarma speciaal besteld ipv 1 dit gaf nogal wat verwarring en bleek dat bij 1 broodje de kaas was vergeten. Maar het is wat het is kwaliteit is top

Jannes Talens
15 July 2022

Was weer prima zo als altijd

Johanna
3 July 2022

Lekker eten, spare ribs vielen van het bot. En de saté was goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harm H
26 June 2022

Lekker spareribs en shoarma gegeten. De spareribs waren goed gekruid en beetgaar. En alles goed op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stobbe
20 June 2022

De uien mogen wel iets minder bij de shoarma la Grotta

Rene
18 June 2022
PJ
17 June 2022

Altijd goed 👍

Robin
16 June 2022
Koos Lukkien
6 June 2022

Heerlijke kapsalon gegeten, op de afgesproken tijd klaar en voortreffelijk kwa smaak.

Gerard Kloosterman
5 May 2022

perfect prima oke te gek goed formidabel uitstekend

Anoniem
2 May 2022
Overwijk
1 May 2022

Het was weer heerlijk

MGWB
25 April 2022
Hans
3 April 2022

Prima kwaliteit en toch goedkoop

Overwijk
26 March 2022

Was deze keer snel bezorgd en erg lekker

Heleen
14 March 2022
Jannes Talens
10 March 2022

Het was weer heerlijk top spareribs en pizza

Koen
13 February 2022
Tim
30 January 2022
Wia
24 January 2022

Lekker eten en snel bezorgd :-)

Antoinette
23 January 2022

Klantvriendelijk eten was lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
29 December 2021
Tiny
16 December 2021

Miste helaas de asperges maar snelle levering en verder weer heerlijk

Ria
11 December 2021

Tussen bestellen en bezorgen zat 2,5 uur wat ik erg lang vond. Het eten was verder heerlijk!0